dimecres, 2 de maig del 2012

Programació AMCA / Maig 2012


Dijous 3 de maig. 20:00 h.
Cada 1r dijous de cada mes, Jam Session oberta a tothom!
PALM SESSION
El Racó de La Palma de Reus


Divendres 4 de maig. 22:30 h.
TRES TRISTES TIGRES
El Racó de La Palma de Reus

6 euros amb cervesa o refresc inclòs / 5 euros pels socis de TR3SC amb cervesa o refresc inclòs

Guil TTT (Tres Tigres Trio) és la materialització d’algunes de les idees que el guitarista i compositor Josep-Manel Vega havia començat a desenvolupar en el disc “L’espai, el silenci i el vent”, publicat pel prestigiós segell barceloní Liquid Records (Afraid to Speak in Public, B-Violet, Difícil Equilibrio, Groove Crew...) l’any 1998.

Mariano Steimberg. Buenos Aires, 1975. Bateria format als EUA (graduat amb honors al Musician’s Institute de Los Angeles i premi al millor bateria de jazz el 1996). Actualment viu entre Madrid i Barcelona involucrat en diferents projectes que el vinculen especialment al jazz ia la música electrònica.

Jordi Sánchez. Barcelona, 1978. Baixista i contrabaixista. Estudis de música clàssica al conservatori de Lleida i música moderna amb diferents professors. Des de 1994 ha estat membre i col · laborador de més de quaranta formacions musicals d'estils diversos.

Josep-Manel Vega. Barcelona, 1965. Guitarrista i compositor de formació essencialment autodidacta. Desenvolupa un llenguatge musical propi explorant en la improvisació i l'atonalitat. Ha publicat cinc treballs liderant grups o actuant com a solista.



Divendres 25 de maig. 22:30 h.
SIN-ES-TRÉS
El Racó de La Palma de Reus

6 euros amb cervesa o refresc inclòs / 5 euros pels socis de TR3SC amb cervesa o refresc inclòs

El trio format a finals de 2005 versiona temes procedents del jazz-fusió, funk ,bossa, swing etc... Donant un aire de trio elèctric, cada un dels seus components vénen de diferents formacions musicals. No obstant això, ja han tocat junts coincidint en altres grups.

El seu repertori es basa en temes d’autors com Pat Metheny, Herbie Hancock, Billy Cobham, Jaco Pastorius, John Coltrane, Charlie Parker, Carles Benavent etc… Han tocat en diferents locals del camp de Tarragona i cal destacar la seva participació dins de la programacio del IV Festival de Jazz Internacional de Reus.

Músics:
Georgy Olshanetsky / guitarra
Ramón Teixidó / baix
Manolo Valero / bateria

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada