dimarts, 2 de novembre del 2010

Programació AMCA / Novembre 2010

Divendres 12 de novembre. 22:30 h.
CESC MIRALTA QUARTET. ‘Gaudí, formes invisibles’ (jazz/Barcelona)
El Racó de La Palma. 5 euros amb consumició.
http://www.myspace.com/cescmiralta

GAUDÍ, FORMES INVISIBLES  és un concert audiovisual que presenta nou peces de jazz inspirades en nou obres arquitectòniques de Gaudí:  La Pedrera, Palau Güell, Casa Batlló, Casa Vicens, Sagrada Família, Parc Güell, Celler Güell, Cripta de la Colònia Güell i  el Col·legi de Santa Teresa. Durant el concert es projectaran clips visuals que contindran una composició d’imatges dels edificis als quals facin referència les peces.

Què ens diuen aquests edificis? Què ens fan sentir aquestes pedres? Com ens emocionen? La intenció d’aquest projecte és doncs, anar més enllà de l’ull humà, penetrar en l’oïda i la vista de Gaudí i representar tot allò que les visites guiades no permeten. GAUDÍ, FORMES INVISIBLES, supera la vivència auditiva i incorpora, en el concert en viu, la representació visual d’aquella. El joc entre música i imatges dels propis edificis de Gaudí busca aconseguir la coherència estètica que sublimi l’experiència de l‘espectador en tots els sentits.

Músics:
Cesc Miralta: saxo
Txema Riera: piano
Paco Weht: contrabaix
Ramo Prats: bateria


Divendres 26 de novembre. 22:30 h.
DÁCIL. ‘El círculo del amor’ (jazz/Barcelona)
El Racó de La Palma. 5 euros amb consumició.
Concert inclòs dins el Cicle Cultura En Gira.
http://www.myspace.com/dacilopez

Dácil López és una cantant i compositora barcelonina que ha treballat amb artistes com Jaume Sisa, Sol Picó, Bruno Oro, La Banda del Surdo o Lanònima Imperial. Ha cantat a les principals sales, teatres i festivals de Catalunya, Espanya, Europa i Llatinoamèrica amb gran èxit de crítica i públic.

‘El círculo del amor’ és el seu darrer treball discogràfic: un viatge musical eclèctic que arrisca mesclant d’una manera única i original gèneres com el jazz i el pop, i llengües com el català, l’anglès, el castellà i el portuguès amb una posada en escena d’una forta personalitat estètica i dramatúrgica.

Produït pel prestigiós saxofonista i compositor Gorka Benítez i acompanyada de cinc talents de l’escena jazzística actual, ‘El círculo del amor’, presentat el passat mes de març al Festival Rambleros de Barcelona ha estat excel·lentment rebut per mitjans com Ràdio 3 o ICatFM.

Músics:
Dácil López, veu i composició.
Marco Mezquida, piano i teclats.
Marcel·lí Bayer: saxo alt, soprano i flauta.
Adrià Plana, guitarra elèctrica.
Miguel Serna, contrabaix.
Joan Terol, bateria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada