dijous, 3 de març del 2011

Programació AMCA / Març 2011

Divendres 4 de març. 23:00 h.
ORQUESTRA ALLIOLI
Sala Polivalent de La Palma.

Concert del Cantaval 2011
Ball de Carnestoltes - 4 euros
Coordinat per AMCA, Bou de Reus i Orquestra Allioli.

Un espectacle en directe amb la millor música del moment i els èxits de tota la vida fan que una actuació de l’Allioli Orquestra no deixi indiferent ningú. Els Kumbes de tota la vida, els més heavys, els que s’ho beuen tot, els que es passarien la nit ballant, els més romàntics, els que lliguen, els que ho volen, els que es saben totes les lletres, els que les xiulen totes… Una orquestra per a tots els públics que sempre repeteix.


Divendres 11 de març. 22:30 h.
COLEING PORTER. Clara Luna & Xavi Maureta.
El Racó de La Palma.

6 euros amb cervesa o refresc inclòs
5 euros pels socis de TR3SC amb cervesa o refresc inclòs
Concert inclòs dins el cicle Ressons Jazz.

Des que l’any 1924 Cole Porter va aconseguir el seu primer èxit amb ‘Village Follies of 1924’ ha passat molt de temps. L’obra d’aquest controvertit artista ha quedat tan arrelada en la música popular i el jazz de tot el món, que segueix d’actualitat i fent gaudir al que l’escolta, 86 anys després del seu èxit.


Per aquesta raó neix Coleing Porter fruit d’una meticulosa selecció de l’obra de Porter arreglada expressament per a l’ocasió. Aquest treball és un apassionant viatge a través de la música de Porter, on es poden escoltar les melodies més celebrades de l’autor com ‘Night and day’ o ‘Just one of those things’, combinades amb temes amb menys difusió però brillants i apassionants com ‘So in love’ o ‘In still of the night’.

La suma de l’extraordinària i versàtil veu de Clara Luna i música de la tall de Rai Ferrer, José Alberto Medina i Xavi Maureta, amb la meravellosa música de Cole Porter, fa d’aquest treball un plaer per les orelles més exigents i sensibles.

Músics:
Xavi Maureta: bateria i veus.
Clara Luna: veus i teclats.
Rai Ferrer: contrabaix.
José Alberto Medina: piano.


Divendres 25 de març. 22:30 h.
Q3 ROCKBAND.
El Racó de La Palma.

5 euros amb cervesa o refresc inclòs / 4 euros pels socis de TR3SC amb cervesa o refresc inclòs

Q3 és una banda de rock amb influències de diferents estils com el blues, el r&b, el rock’n’roll i el rock dur, passant pel soul o el funk. El seu repertori està composat majoritàriament per temes propis cantats en català i algunes versions de temes clàssics.

L’embrió del grup neix cap als voltants de l’any 2007 quan en David Díaz (guitarra) i en Pep Sans (veus) decideixen muntar un grup de rock i comencen a composar temes propis. Aleshores, es posen a buscar músics per completar la banda i contacten primer amb Salva (guitarra), després amb en celes (bateria) i finalment amb en Manel Martínez (baix). Després d’uns mesos de treball arranjant els temes i composant-ne de nous en Manolo deixa el grup i el projecte queda aturat.

Però no passa gaire temps abans que en Pep Fort s’incorpori al grup i, a principis de 2009, reprenen l’activitat d’assaigs amb la nova formació. A mitjans d’aquell mateix any la banda ja té suficient repertori i està preparada per presentar-se en públic i el setembre de 2009 debuten al Rock & Plus de la Selva del Camp, acompanyant a Ariel Santamaria. Descarrega't aquí el díptic amb la programació d'aquest mes de març: Des de llavors l’activitat de concerts es succeeix amb regularitat per diferents comarques de Tarragona i Barcelona i reben bones crítiques per part del públic.

Músics:
Pep Sans: veu.
Celestí ferraté: bateria i veus.
Salva Parra: guitarra i veus
Pep Fort: baix
David Díaz: guitarra i veus.


Descarrega't aquí el díptic amb la programació d'aquest mes de març:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada