dimarts, 5 d’abril del 2011

Programació AMCA / Abril 2011

Divendres 8 d’abril. 22:30 h.
ALBERT MARQUÈS TRIO + JORDI BONELL
El Racó de La Palma.

6 euros amb cervesa o refresc inclòs / 5 euros pels socis de TR3SC amb cervesa o refresc inclòs
Concert inclòs dins el cicle Ressons Jazz.

Albert Marquès (Granollers, 1986) i Jordi Bonell (Barcelona, 1958) representen dues generacions molt diferents del jazz català. Bonell és una figura emblemàtica del jazz al nostre país i ha compartit escena amb músics com Chano Dominguez, Carles Benavent o Chet Baker. Albert Marquès resideix a París des del 2008 i allà forma part del grup del bateria nord-americà Leon Parker. A més ha tocat amb músics com Pierre Perchaud, David Mengual, Remi Vignolo o Jon Robles.

Albert Marquès Trio + Jordi Bonell és un grup creat el 2007. Des de llavors ha recorregut els escenaris dels principals clubs i sales de tot Catalunya. Jazz per a tots els públics des d’una perspectiva personal però sense oblidar les arrels del gènere.



Músics:
Albert Marquès: piano.
Jordi Bonell: guitarra.
Marko Lohikari: contrabaix.
Xavier Hinojosa: bateria.



Divendres 29 d’abril. 22:30 h.
CANELA CANTA MATAS
El Racó de La Palma.

6 euros amb cervesa o refresc inclòs / 5 euros pels socis de TR3SC amb cervesa o refresc inclòs
Concert inclòs dins el cicle Ressons Jazz.

Carme Canela és una de les veus més reconegudes dins el panorama del jazz del nostre país. La seva experiència musical inclou col·laboracions amb músics de l’àmbit jazzístic nacional i internacional, com Guillermo Klein, Bruce Barth, Kurt Rosenwinkel, Lluís Vidal, Joan Albert Amargós, Perico Sambeat, David Mengual, Dani Pérez, Gorka Benítez, Albert Bover, Horacio Fumero, Iñaki Salvador, Jordi Bonell, Carles Benavent, Bernardo Sassetti o Agustí Fernández.

Ha col·laborat amb diverses formacions, entre les que destaquen: Guillermo Klein y los Guachos, L’Orquestra de Cambra del Teatre Lliure, l’Albert Guinovart Ensemble, L’Orquestra Nacional de Càmera d’Andorra (ONCA), La Big Band del Taller de Músics i la Big Band Jazz de Terrassa.

Jordi Matas és una guitarrista que, segons diu la seva biografia oficial, va ser deixeble de José Luis Gámez, Jordi Bonell, Ben Monder i Kurt Rosenwinkel, entre d’altres. Segurament, quant d’estudiant tocava les escales, acords i arpegis apresos, els seus mestres creien que es trobaven davant d’un alumne brillant. Tanmateix, és més que probable que ningús sospités llavors que l’aleshores cordista promesa tenia una vena amagada de cançonaire –d’escriptor de cançons-, ni que els seus textos transmetrien una sorneguera naïf, deliciosa, tan difícil de trobar unes latituds jazzístiques sovint estirades i proclius a la filosofia de saló, quan no a la carrincloneria.

Músics:
Carme Canela: veu.
Jordi Matas: guitarra i veu.
Albert Sanz: orgue.
David Xirgu: bateria.

http://myspace.com/canelamatas


Descarrega't aquí el díptic amb la programació d'aquest mes d'abril:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada