dijous, 30 de juny del 2011

21è Festival de Blues a Reus REUSBLUES del 30 juny al 5 de juliol 2011




30 de juny  (20,30) - SOUL A BANDA (Girona – Catalunya)
                                  (Racó de la Palma)
                    (23,00) - SITGES ROCK CAFÉ BAND (Sitges – Catalunya)
                                   (Pub el Candil – carrer Sta. Anna – Reus)

01 de juliol (22,30) - SUSAN SANTOS & THE PAPA’S RED BAND (Madrid)
                                   RED HOUSE & LOU MARINI (BLUES BROTHERS)
                                   (Madrid – United States)
                                   (La Palma)

02 de juliol (18,30) - THE BLACK PINES (Barcelona)
                                   (El Pallol)

                   (22,30) - EDU MANAZAS & WHISKEY TREN (Madrid)
                                  SANTIAGO CAMPILLO & THE ELECTRIC BAND
                                  (Madrid)         
                                  (La Palma)

03 de juliol (20,30) - KOZMIC BAND (Badalona – Catalunya)
                                  (Racó de la Palma)

05 de juliol (21,00) - CINE – LA PALMA (BLUES)
                                   THE BLUES BROTHERS  




SOUL A BANDA - Un únic propòsit: alliberar endorfines caminant sobre el groove de la música soul. Tot el repertori està basat en covers de les cançons més representatives de totes les èpoques del soul.

SITGES ROCK CAFÉ BAND - Un grup relativament nou, però amb molta professionalitat per part dels seus components, el rock i el blues junts, amb un directe que no deixa indiferent a ningú

SUSAN SANTOS & THE PAPA’S RED BAND - Una gran passió per la música li va portar a aprendre, de manera autodidacta, a tocar la guitarra i cantar. Susan amb la seva veu i el seu enèrgic i atractiu estil de guitarra, amb la seva forta presència escènica, promet dins en l'escena del blues contemporani europeu.

RED HOUSE & LOU MARINI (BLUES BROTHERS)  -  Seria impossible resumir la seva història en poques paraules però per descomptat, Red House és sinònim d'una força i elegància que només podem gaudir en les seves actuacions en directe, atordits per la seva increïble energia i bon gust i convertint cada concert en quelcom únic i inoblidable. Però és que aquesta vegada, a més, ho fan acompanyats de la figura internacional Lou Marini, membre fundador i saxofonista dels mítics Blues Brothers.

THE BLACK PINES - Blues, blues, blues... i rock n´roll. Aquesta és la fórmula dels Black Pines, la que va des de Muddy Waters fins a Keith Richards, i Robert Johnson, i un xic de Lynyrd Skynyrd, i una slide country quan es posa el sol. Els cinc membres tenen diversa experiència en altres bandes, però ara i aquí, és el moment de que diguin la seva en els circuits rock n´blues catalans.


EDU MANAZAS & WHISKEY TREN - És un guitarrista i cantant de blues amb una projecció internacional impressionant. És un estudiós i gran coneixedor del gènere, des del seu estil més antic i rural (guitarra acústica i en solitari) fins al blues elèctric, un fraseig que mai prem una nota de més i una gola que sembla la de qualsevol negre veterà del Mississippi.

SANTIAGO CAMPILLO & THE ELECTRIC BAND - Santiago Campillo, un dels guitarristes més reconeguts de l'escena Rockera espanyola (fundador i ex-guitarrista de M-Clan). En temps recents Santiago Campillo ha estat actuant amb Los Rebeldes i sobretot amb Miguel Bañon en el seu grup Los Lunáticos. Al juny 2007 quan Bañon estava ocupat amb altres projectes, Campillo va convidar a Jools a substituir a Benicàssim i va néixer The Electric Band.

KOZMIC BAND - La Kozmic Band fa una revisió dels temes més emblemàtics de Janis Joplin i rendeix un tribut a aquest icona dels seixanta, a la seva música, al seu temps, ja aquella manera d'entendre la vida. El seu directe recupera l'esperit de l'època i ofereix un xou de rock blues d'alt voltatge, emulant l'estil enèrgic i visceral de les bandes de rock de finals dels 60's.

CINE - THE BLUES BROTHERS  - The Blues Brothers és una pel·lícula còmica i musical de 1980 dirigida per John Landis i protagonitzada per John Belushi i Dan Aykroyd com "Joliet" Jake Blues i Elwood Blues, personatges desenvolupats a partir d'un sketch musical del programa de televisió Saturday Night Live. La pel·lícula es desenvolupa a Chicago, Illinois. Compta amb números musicals de rhythm and blues i soul fets amb la col·laboració d'artistes com James Brown, Cab Calloway, Aretha Franklin, Ray Charles i John Lee Hooker. Compta també amb les actuacions d'altres actors fora de l'àmbit musical com John Candy, Carrie Fisher, Charles Napier i Henry Gibson. La pel·lícula va aconseguir el rècord mundial de nombre de cotxes estavellats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada